Om oss
Innramming
Galleri
Utstilling
    -Høst
    -Tidligere
Linker
Kontakt

 

Om oss 

 

 

 

 

 

 

 


Rammeverksted

Speil-Bilde har et moderne og stort rammeverksted, hvor vi kan ta for oss alle typer arbeid. Selv om rammefaget er gammelt, har vi en topp moderne maskinpark.

    

Trelister

Vi fører et stort utvalg av trelister. Våre trelister kommer fra ledende listprodusenter i fortrinnsvis Sverige, Spania, Italia og Malaysia. I hovedsak har vi ca 150-200 forskjellige typer trelister som vi bruker jevnlig, men hele vårt sortiment inneholder nok godt over 1000 lister. Så vi vil være behjelpelig med å finne det du ønsker.  

    

Passepartout

Passepartouten har den viktige funksjon at den holder bildet vekk fra glasset. Den skal være 100 % syrefri og ha en gramvekt på minst 1000 g/m2. Den er også med på å forme bildets utrykk i rammen. Det finnes i dag et utall variasjoner i farger og tykkelser på passepartouter.

Glass

Normalt sett brukes det 2 mm billedglass til innramming av bilder. Det kan også leveres flere typer spesialglass til billedinnramming. Alt etter hvor bildet skal henge og hvor bevarende innrammingen skal være. Vi leverer: refleksfritt glass, plastglass, 100 % UV glass.

   

Klebing/Laminering

Vi kan hjelpe deg med oppklebing og laminering av plakater, bilder, kart etc.

                                                 
                       

      

 

 

 

                                  


Kopiering av materiale fra oss for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale
Design by www.hjelpc.no © 2009 Speil Bildet